Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Sesizare primarie

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Sesizare primarie la data de 07.11.09 4:34

Nicolae


O sesizare la primarie in urma zilelor hunedoarei 2008:

Am crezut ca iubiti orasul nostru si va pasa de noi ! Daca va pasa cu adevarat, v-ati fi gandit mai bine inainte de a face tot acest circ in mijlocul orasului, deranjand atatia oameni pt ca doar cativa sa-si umple buzunarele. Ca sa evoluam mai avem nevoie si de munca nu numai de mici si bere. Ar fi trebuit sa sarbatoriti orasul intr-un loc in care sa nu deranjati atatia oameni si in asa fel incat sa nu incurcati toata circulatia. Aflati ca mai sunt in orasul asta si oameni care lucreaza de dimineata pana seara si au nevoie cand ajung obositi acasa sa aiba unde parca masina si sa aiba liniste sa se odihneasca, mai sunt si batrani bolnavi care au nevoie de liniste Multi dintre acestia v-au votat crezand in dvs. si sperand ca veti aduce multe lucruri bune din societatea americana unde ati trait atat de mult timp. Stiu ca e campanie si aveti impresia ca organizand circuri ieftine veti avea de castigat , dar aflati ca multi dintre noi nu gandim asa. Vroiam un primar care sa faca orasul mai frumos, mai curat si mai puternic si nu un primar care sa organizeze circuri si sa ne strice singurele 2 zile din saptamana in care putem sa ne odihnim si sa ne ocupam de familie, Aveti spatii deschise mai la marginea orasului si puteti acolo sa organizati ce doriti, astfel incat cei care au chef de mici sa-i gaseasca acolo iar ceilalti sa-si vada linistiti de treburile si greutatile lor. In tarile civilizate prin care ati umblat era voie sa tulburati oricand linistea cetatenilor ? Poate va mai ganditi si veti face de acum inainte in asa fel incat sa nu mai regretam ca v-am votat ! Nu uitati ca in Hunedoara mai sunt si oameni care gandesc si nu putini .

2 Re: Sesizare primarie la data de 17.07.10 0:22

robert2000


3 Mutate la Cincis la data de 25.07.10 14:45

rosu


Ar trebui mutate Zilele Hunedoarei la Cincis, la iarba verde si la apa. Acolo e loc destul pentru toti ciuturii si manelistii hunedoarei si pentru toate chiciurile lor.

Acest eveniment nu face decat sa strice imaginea orasului si sa scoata in evidenta tiganimea din el.

Mi-e tot mai scarba de acest gen de evenimente care devin tot mai comune in Romania.

4 Re: Sesizare primarie la data de 02.08.10 0:18

marcu


Asa zic si io. Sa-l mute in plm la baraj, sa chefuiasca acolo ca pe vremuri la 23 august. Si pot face si baie, sa se mai spele si ei macar odata pe an.

5 Zilele Hunedoarei la data de 02.11.12 14:53

AlinaSimonaOprea


Uau asa dur Smile) dar adevarat..asta se intampla la zilele fiecarui oras din Romania. Astia suntem si cu astia defilam Smile)

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum