Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Imaginea orasului

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Imaginea orasului la data de 07.11.09 5:46

tsunami


O sesizare catre primarie din 28 iunie 2009:

Imagini pentru turisti

Domnilor v-as ruga sa faceti un exercitiu de imaginatie. Sunteti un turist care vine in Hunedoara:inca de la Pestis te intampina ruinele de la materii prime ca dupa un dezastru atomic(apropo de 5 ani ecosidul nu a adus la nivel de green nici un hectar din cele 140). Mai mergi un pic si in parcul industrial alta cladire pe care cu niste eforturi minime ar putea fii demolata. Ajungem in zona combinatului te intimpina halda 44 si aspectul selenar al haldei de la buituri. Ajungem la cantina care tot asa numai a cladire nu arata. Mergem inspre castel si treci pe langa carutele cu tiganii care fura fier si capace de canal(ar trebui confiscate carutele cand sunt prinsi ca fura).La castel te intampina cainii de la electrica si tiganii care agaseaza turistii. O excursie reusita!!!!!

Raspunsul primarului 21 Iulie 2009:

Este adevarat ca imaginea Hunedoarei nu este tocmai favorabila la intrarea in oras. Din pacate, rezolvarea problemei nu depinde doar de institutia Primariei.
Terenul de la materii prime nu apartine in totalitate primariei, doua parti apartin unor persoane private, iar pentru partea care revine primariei, suntem in tratative cu un investitor strain.
Cladirea din parcul Industrial a apartinut companiei Arcelor Mittal, dar a fost vanduta de curand.
Cladirea cantinei este si ea proprietatea unei persoane private, care a fost somata de mai multe ori de catre primarie pentru a remedia aspectul cladirii.
Problema romilor si cea a cainilor.. sunt probleme reale care, din pacate, fac parte din peisajul hunedorean si a caror rezolvare nu tine doar de institutia noastra.

Multumim pentru intelegere!


Comic, nu?
sursa: http://www.domnuleprimar.ro/33187-Imagini-pentru-turisti-Domnilor-ruga-faceti-exercitiu-ima.html

2 Re: Imaginea orasului la data de 14.02.10 15:50

antigel


"Cladirea cantinei este si ea proprietatea unei persoane private, care a fost somata de mai multe ori de catre primarie pentru a remedia aspectul cladirii."


Pai cum adica somata domnilor? Dati o hotarare locala si aplicatile amenda peste amenda, sa ii coste mai mult amenzile decat renovarea cladirii si atunci sa vedeti cum o renoveaza ei...

3 Re: Imaginea orasului la data de 14.03.10 13:06

papuasu


Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum