Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ne invadeaza ciorile

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Ne invadeaza ciorile la data de 26.10.09 4:55

rosu


Galagie. Mizerie. Cum scapam de ciori?

2 Re: Ne invadeaza ciorile la data de 26.10.09 18:15

romeo


In alte localitati am vazut actiuni ale primariilor impreuna cu vanatorii...

3 Re: Ne invadeaza ciorile la data de 07.11.09 3:03

gelu


Iata raspunsul primariei in 28 Iunie 2007:

Primăria Hunedoara a avut în vedere următoarele măsuri pentru a mai reduce numărul acestor păsări:
- prin programul de tăiere a copacilor bâtrâni - în special plopi - pe lângă înlăturarea pericolului ce-l reprezentau aceşti copaci s-au distrus şi cîteva adăposturi ale acestor păsări;
- în fiecare primăvară se distrug cuiburile noi făcute de aceste păsări în copaci, în perioada de igienizare a plantaţiilor (tăiere crengi uscate, rupte etc.)
Se va avea în vedere o discuţie şi eventual o colaborare cu asociaţiile de vânători, în realizarea unei campanii de îndepărtare a acestor păsări

Solutia primariei: tai copacul cu tot cu cuib.
Incredibil.

4 Re: Ne invadeaza ciorile la data de 07.11.09 5:32

tsunami


O discutie despre ciori din 17 iunie 2009:

Copaci plini de ciori

Locuiesc pe bd rusca, bl. 17, sc.g (scara cu posta) si de vreo 2-3 saptamani copacii din spatele blocului s-a umplut de ciori. cred ca de vina este dd chim care a stropit in zona liceului economic si toate ciorile de acolo s-au mutat in spatele blocului in care locuiesc. odihna este imposibila. va rog sa faceti ceva, luati masuri. va multumesc.

Raspunsul primarului 23 Iunie 2009
Regretam neplacerile create, dar din pacate nu avem ce face. Consideram ca dezinsectia este un lucru necesar ce trebuie facut.
Cat despre ciori.. impuscarea acestora nu mai este permisa, iar taierea copacilor nu este o solutie!

Comentarii facute la aceasta sesizare
19 Iunie 2009, oaka
intradevar, asa ceva este de nesuportat,este plin de ciori de vreo 3 saptamani, zici ca e film de groaza. puneti dd chim ul sa stropeasca si aici cu ce au dat dincolo.

19 Iunie 2009, FRPCA
Mai oameni buni!!!Acu va luati si de ciori?...e jenant!!!cu ce este de vina primaria ca ciorile fac parte din lumea noastra?Ce poate sa faca primaria si dd chim? Apropo! Cand reclamati tantarii, mustele, furnicile, sobolanii si..liliecii care se plimba noaptea in voie pe domeniul public? Chiar trebuie sa raspunda primarul pentru tot ce misca???

20 Iunie 2009, ciupanezu
inainte sa vorbesti fa o vizita in zona. nu se poate sta cu geamul deschis din cauza galagiei facute de sutele de ciori. si ca sa nu te mai dai asa destept afla ca poti sa te plangi si de tantari si de sobolani si de alte vietati. dd chim are un contract de deratizare, dezinsectie sau ce naiba o fi cu primaria. iar in ceea ce-l priveste pe dl. primar acesta trebuie sa se ingrijeasca de cetatenii sai, doar de aia l-am ales, nu?!


sursa: http://www.domnuleprimar.ro/32937-Copaci-plini-ciori-Locuiesc-rusca-scara-posta.html

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum