Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Piratii auto

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Piratii auto la data de 26.10.09 5:02

rosu


Nu sunt de acord cu ideea de piraterie auto, mai ales pe o ruta destul de bine acoperita ca Hunedoara-Deva. Vad ca autoritatile nu prea se preocupa de problema. Un simplu drum in autogara le-ar pune in contact cu fenomenul.

2 Re: Piratii auto la data de 30.10.09 15:23

alin


3 Re: Piratii auto la data de 07.11.09 6:02

tsunami


Sesizare facuta de cineva catre primarie din 20 august 2009, luata de pe http://www.domnuleprimar.ro/Vezi-sesizarile-din-Hunedoara-97.html

Buna ziua,
sunt un cetatean al Hunedoarei insa fac naveta la Deva in interes de servici si am o mare problema in aceasta privinta.
Nu poti sa mergi la autobuz pentru ca esti acostat de diferiti indivizi dubiosi si ciudati care vor sa duca oameni cu masina pana la Deva si aproape ca te urca cu forta in masinile lor, va rog foarte mult faceti ceva cu aceasta problema,.. vad ca la autogara ati pus bariera dar nu s-a rezolvat in nici un fel pentru ca acesti indivizi dubiosi isi parcheaza masinile in parcare la "PLUS" si mai stau si in celelalte statii,.. va rog foarte mult faceti ceva in legatura cu acesti infractori care acosteaza oamenii si le vorbesc urat daca nu accepta sa mearga cu ei.


E deranjant ca vin ei la tine si te intreaba daca mergi la Deva. Tot timpul trebuie sa-i mint ca nu sau ca am abonament.Ultima editare efectuata de catre tsunami in 10.11.09 15:15, editata de 3 ori

4 Re: Piratii auto la data de 08.11.09 21:52

alin


Nu numai nerezolvata dar incep sa apara consecinte: “Pirat” al şoselelor, implicat într-un accident rutier. Doi dintre pasageri au ajuns la spital. Poate trebuie sa moara careva ca sa intervina autoritatile.

http://www.adevarul.ro/rss/articol/hunedoara-carambol-pe-soseaua-deva-hunedoara-pirat-implicat-intr-un-accident-rutier.html

5 afis la data de 26.11.09 2:25

ghinea_adrian


6 Re: Piratii auto la data de 25.01.10 23:54

hunedorean


9 Re: Piratii auto la data de 15.08.10 20:25

hunedorean


Se pare ca "s-a rezolvat" problema piratilor auto nesimtiti pe ruta Hunedoara-Deva. Insusi nesimtirea lor i-a dus la propria disparitie. Erau nesimtiti pentru ca cereau aceasi bani ca si transportatorul legal, care PLATESTE IMPOZITE. Daca ar fi practicat un tarif decent, nimeni nu i-ar fi reclamat si "lucrau" mult si bine la negru. Dar fiind lacomi, s-a terminat.

Acum ca dosarul lor e incheiat, intra in colimator transportatorul legal BV Dasler, care practica un tarif nesimtit de mare.

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum