Forumul Hunedoara

non comercial


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Parcare auto Castel

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Parcare auto Castel la data de 26.10.09 6:01

romeo


Cred ca a fost prost aleasa parcarea chiar in curtea Castelului. La iesirea spre oras, Castelul are o imensa gradina lasata in paragina care ar putea fi facuta parcare:
http://wikimapia.org/#lat=45.7511453&lon=22.8888988&z=18&l=29&m=bUltima editare efectuata de catre romeo in 10.11.09 13:09, editata de 1 ori

2 Re: Parcare auto Castel la data de 07.11.09 4:45

Nicolae


Raspunsul primarului in aprilie 2009:

Dupa cum este cunoscut, monumentul Castelul Corvinilor este supus unui amplu proces de restaurare si punere în valoare. Din acest motiv am permis amplasarea celor 2 rulote la care faceti referire, care apartin organizarii de santier aferente antreprenorului care se ocupa de restaurarea componentelor artistice din piatra ale monumentului.

Adica ruletele alea doua nu puteau sta pe drumul de acces de langa paraul Zlasti, mascate?

Masinile din parcare si rulotele alea o sa apara in toate pozele strainilor!!!

Despre fosta fantana:

Fantana (cismeaua) din curtea exterioara a Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost demontata in luna august 2008, deoarece se prezenta intr-o stare avansata de degradare, fiind lovita in repetate randuri de catre conducatorii auto neatenti, care temporar se aflau in locatia sus amintita. Din acest motiv s-a decis demontarea ei si proiectarea unui alt amplasament. Este posibil sa fie schimbat si design-ul componentelor de piatra care o alcatuiesc.

Deci s-a distrus fantana pentru parcare.

3 Re: Parcare auto Castel la data de 07.11.09 5:28

tsunami


Alta reclamatie din 13 Iunie 2009:

Faceti o parcare in afara castelului, cand intri pe poarta sa nu mai vezi masini ci sa vezi doar monumentul in toata splendoarea sa, nu sa fie poluat de modernitate. Si sa mearga mai des politia comunitara pentru ca sunt tigani care se iau de turisti, fac baie in Zlasti si vand porcarii.

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum